Yoso

Trápíte se? Možná k tomu máte i své důvody. Každopádně to je ale právě tento web, který vám určitě nenadělá žádné další vrásky na vašem čele.

Típněte poslední cigaretu


Kouření je jeden z nejrozšířenějších zlozvyků vůbec. Většina kuřáků začne kouřit už během dospívání, protože jsou ovlivnění svým okolím. Děti kuřáků mají mnohem větší pravděpodobnost, že i oni se kuřáky stanou. Pochopitelně i spolužáci a kamarádi ovlivňují děti velkou měrou, a i proto mnozí lidé začnou kouřit už na konci základní školy, maximálně během střední. Někdo to jenom zkusí a vůbec mu to nechutná, a tak už si nikdy nezapálí. Většina lidí ale kouřit začne ve velkém.

žena vape

To že kouření způsobuje mnoha onemocnění ví všichni. Ani hrozba různých vážných nemocí ale nepřesvědčí většinu kuřáků k tomu, aby s kouřením skoncovali. Běžné cigarety obsahují desítky velmi škodlivých látek, a tak není divu že tolik kuřáků onemocní nějakou nemocí právě v důsledku kouření. Na trh se postupně dostaly náhražky klasických cigaret, které si vybírá stále více kuřáků, protože se kouření nechtějí úplně vzdát, ale chtějí udělat alespoň něco málo pro svoje zdraví.

I když probíhají masové kampaně proti kouření, mnoho mladých lidí začíná kouřit i v dnešní době. Právě mladí kuřáci častěji volí alternativní produkty, pomocí kterých do těla dostanou nikotin, který způsobuje závislosti. Nic jiného kuřáci v podstatě nepotřebují. Mezi alternativní produkty patří hlavně elektronické cigarety, které jsou dostupné už i v trafikách. Mezi hlavní výhody kouření elektronické cigarety patří to, že podle mnohých vědců je méně škodlivá.

náhradní díl

Díky elektronické cigaretě nebude mít vaše nekuřácké okolí takový problém s tím, že vy kouříte. Elektronická cigareta tolik nezapáchá a hlavně nezabarvuje oblečení, stěny ani pokožku. Jednou z populárních e-cigaret je uwell crown pod, ke které můžete koupit i veškeré náhradní díly, jako je například cartridge nebo baterie. Cigareta nahřívá pomocí baterie tekutou náplň, takže je i bezpečnější.