Yoso

Trápíte se? Možná k tomu máte i své důvody. Každopádně to je ale právě tento web, který vám určitě nenadělá žádné další vrásky na vašem čele.

Dům na klíč


Jestliže žijete v České republice dlouho, tak určitě dobře víte, jaký je zde problém s bydlením. Nejen, že naše úřady fungují, tak jak fungují, ale samotné zákony, které vychází od vlády tomu vůbec nepomáhají. Navíc když si vezmeme, jaké ceny byly 6 let zpátky, tak musíte aktuální ceny nemovitostí vydělit dvěma. Ano čtete správně, když jste před 6 lety koupili byt za 2 miliony, tak ho dnes prodáte za 4 miliony. Takže si určitě dobře dokáže představit dnešní ceny. Pokud jste nějakou náhodou, ať už výhrou v loterii získali peníze nebo pozemek, tak neváhejte a začněte stavět. Věřte, že levnější to nikdy nebude.

zděný bungalov

S manželkou si sedněte a začněte se dívat a zajímat o nemovitosti. Pokud máte pozemek, tak neváhejte a rovnou se podívejte na zděný bungalov na klíč, který vám nabídne veškeré pohodlí rodinného domu. Bungalovy mají také nízké náklady a nemusíte se tak bát, že by vás zruinovaly poplatky. Samozřejmostí je, že si můžete vybrat z čeho bude dům postavený, jakou bude mít střechu nebo jak bude situovaný. Na výběr budete mít nespočet domů a je jen na vás, jaký si necháte postavit. Vždy je dobré se poradit s prodejcem o všem detailech.

zděný bungalov

Samozřejmostí je, že si můžete nechat postavit dům od jakékoliv společnosti, ale je dobré si jí dopředu prověřit. Ne vždy člověk narazí na spolehlivé firmy. Další variantou je si postavit dům své pomocí. Ovšem zde je hodně věcí k vyřizování, a to od začátku do konce stavby. Navíc, pokud se na to už fyzicky necítíte, tak by to mohl být velký problém. Potřebujete nejen dostatek síly, ale také času, který stavbě obětujete. Je tady na zvážení, zda zvolit firmu, která udělá dům za vás nebo začít sami. Při rozhodování buďte vždy opatrní a nechce si vše důkladně zkontrolovat a prověřit. Stavba domu je totiž na celý život a člověku jde o veškeré jmění, které v životě ušetřil.